رونق تولید ملی | دوشنبه، ۲۸ بهمن ۱۳۹۸

کوکوی لوبیا سبز؛ غذای تبریزی - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

کوکوی لوبیا سبز؛ غذای تبریزی

Loading the player...

مواد لازم:
لوبیا سبز نیم کیلو
هویج متوسط 2 عدد
پیاز کوچک قرمز 2 عدد یا یک عدد متوسط
گوشت چرخ کرده 100 گرم
سیب زمینی متوسط 3 عدد
زرشک نصف پیمانه
تخم مرغ 5 عدد
نمک، فلفل قرمز و سیاه به مقدار لازم
روغن به میزان لازم
طرز پخت:
*
لوبیاها را خیلی ریز حلقه حلقه کنید یا از رنده غذاساز استفاده کنید.
*
هویج‌ها را نگینی خرد کنید یا با خرد کن، ریز خرد کنید.
*
لوبیاها و هویج را یا با هم یا جدا، بخار پز کنید. می‌توانید آب پز هم بکنید ولی لوبیا خیلی به خودش آب می‌گیرد.
* 2
تا از سیب زمینی‌ها را نگینی خرد کنید، یکی دیگر را خلالی و هر کدام را جدا سرخ کنید و جدا از هم روی حوله کاغذی بگذارید.
*
یکی از پیازها یا نصف پیاز متوسط را نگینی خرد کنید و یکی دیگر را خلالی.
*
خلالی‌ها را سرخ کنید و روی حوله بگذارید. نگینی‌ها را هم بگذارید درون تابه و کمی سرخ کنید.
*
بعد حرارت را کم کنید، گوشت و یکی دو قاشق آب هم اضافه کنید تا گوشت دون دون شود.
*
نمک و فلفل قرمز هم اضافه کنید، بعد خوب تفت دهید تا قهوه‌ای شوند.
*
زرشک را بشویید و کنار بگذارید.
*
لوبیا و هویج را بریزید درون الک و بگذارید تا خنک شوند.
* 5
عدد تخم مرغ را درون کاسه استیل بشکنید، یک قاشق چای‌خوری نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز اضافه کنید و با چنگال خیلی خوب هم بزنید. اگر تخم مرغ‌ها کوچک بود می‌توانید یکی دیگر هم اضافه کنید. ولی کمتر از 5 عدد نباشد.
*
لوبیاها را خوب فشار دهید تا هر چه آب دارد خارج شود. سپس آن ها را به همراه هویج درون کاسه‌ی تخم مرغ‌ها بریزید. اگر این مواد آبدار باشند باعث می‌شود کوکو آب بیندازد و از هم بپاشد.
*
بعد سیب زمینی نگینی و گوشت که کاملاً بی روغن باشد و نصف زرشک را اضافه کنید و خوب با هم مخلوط نمایید.
*
اگر می‌خواهید درون فر بپزید می‌توانید مواد را درون قالب مربع 23 أ— 23 بریزید. اگر از تابه استفاده می‌کنید یک تابه با شعاع 26 سانتی‌متر کافی است.
پخت در فر:
فر را با دمای 210 درجه روشن کنید. قالب را خوب چرب کنید. مواد را درون آن بریزید و با پشت قاشق صاف کنید. بعد زرشک، پیاز داغ خلالی و سیب‌زمینی خلالی را روی آن بپاشید و با پشت قاشق کمی فشار دهید تا روی سطح کوکو قرار نگیرد. بعد روی قالب را فویل بکشید و از چند جا سوراخ کنید. آن را ردیف وسط فر قرار داده و 30 دقیقه بپزید. بعد از این مدت دما را بگذارید روی 190 و قالب را بگذارید کف فر و به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزید تا روی کوکو هم طلایی شود و ببندد.
پخت در تابه:
مواد را داخل تابه‌ی چرب تفلون بریزید. همان کارهایی که بالا گفته شد را انجام دهید. بعد دم‌کنی را روی آن بگذارید و حرارت را خیلی کم کنید تا بدون شعله پخش‌کن کامل بپزد.
 

Green Beans Cutlets, food Tabrizi
Ingredients:
A pound of green beans
2 medium carrots
2 small red onion or one medium
Mince 100g
3 medium potatoes
Barberry Half Pint
5 pcs eggs
Salt and black pepper to the extent necessary
The amount of oil required
How to bake:
* Beans too fine loop or use the grate Food Processor.
* Chop carrots setting or crushing, finely chop.
* Beans and carrots or together or apart, get steamed. You can also do the beans boiled water takes himself too.
* 2 The setting up of chop potatoes, another slice and fry each separate and apart, put on paper towels.
* One medium onion or onion in half and another one during the split setting.
* Khlalyha on a towel and let it fry. Ngynyha put it into the pan and fry a little.
* Then reduce heat, add the meat, and one or two tablespoons of water until the meat is Don Don.
* Add salt and pepper, then cook until brown are good.
* Crimson Wash and set aside.
* Beans and carrots, pour into a sieve and leave to cool.
* Break 5 eggs into a stainless steel bowl, a teaspoon of salt, black pepper and red pepper and add a good stir with a fork. If small eggs, you can add another one. But not less than 5 digits.
* Beans are good to press the water out. Then pour the eggs into the bowl with the carrots. If these materials are juicy Coco water would cause the collapse.
* After setting potatoes and meat that is completely oil and add half barberry and mix well together.
* If you can cook in the oven square mold material originated 23 - 23 fold. If you use a frying pan with a radius of 26 cm is sufficient.
Bake in the oven:
Turn the oven temperature to 210 degrees. Form of good fat. Ingredients and pour into it the back of a spoon to smooth. Then yeah, onions and potatoes over and sprinkle it over the back of a spoon to press Coco is not on the surface. Then pull the foil mold and make a few holes here. Middle row and put the oven to cook for 30 minutes. After this period, the temperature of the mold 190 and put on the floor of the oven and leave to cook for 15 to 20 minutes until golden and close on the Coco.
Baking pan:
Pour ingredients into a Teflon pan fat. Do the same things described above. After the Dmkny put on very low heat to cook without burning a full Pkhshkn.کوکوی لوبیا سبز - غذای تبریزی - کوکوی لوبیا سبز تبریز- طرز تهیه کوکوی لوبیا سبز تبریز- طرز تهیه کوکوی لوبیا سبز - غذای سنتی تبریز - غذاهای سنتی تبریز - غذاهای سنتی آذربایجان - آشپزی آذری - غذای آذری - طرز تهیه غذاهای تبریز - Green Beans Cutlets - food Tabrizi - Green Beans Cutlets, food Tabrizi  - Recipe Green Beans Cutlets - Tabriz Qais Ava - special soup -  Tabriz

 .

در سایت نگاه بیشتر ببینید...