رونق تولید ملی | چهارشنبه، ۷ اسفند ۱۳۹۸

کوکوی سیب زمینی و تن ماهی - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

کوکوی سیب زمینی و تن ماهی

Loading the player...

سیب زمینی متوسط 2 عدد

تن ماهی 185 گرم

پیازچه خرد شده 2الی 3 عدد

کنسرو ذرت نیم پیمانه

پودر سوخاری نیم پیمانه

تخم مرغ یک عدد

پوست لیمو رنده شده کمی

نمک نیم قاشق چایخوری

فلفل سیاه پودر شده

روغن زیتون

پودر سوخاری برای سرخ کردن

سیب زمینی ها را با پوستشان آب پز و پس از خنک شدن رنده کنید سپس با تن ماهی، ذرت، پیازچه، تخم مرغ، نمک و فلفل و پوست لیمو مخلوط کرده در پودر سوخاری غلط داده و در روغن کم به مدت 3 دقیقه سرخ کنید.

میتوانید این کوکو را با سس کچاب سرو کنید.

 

Cutlets potato and tuna

2 medium potatoes

Tuna 185g

Chopped chives 2 to 3

½ cup canned corn

½ cup dried breadcrumbs

Eggs are a number

A little grated lemon peel

Salt ½ tsp

Black pepper powder

olive oil

Fried flour for frying

Potatoes are boiled and then cooled grate with skin, then with tuna, corn, onion, egg, salt and pepper and mix in the lemon peel powder wrong breadcrumbs and fry for 3 minutes on low oil .

You can Kchab Coco Serve with sauce.