جهش تولید | چهارشنبه، ۶ اسفند ۱۳۹۹

ژله میوه ای - نمایش محتوای خبر

 

 

ژله میوه ای

Loading the player...

مواد لازم:

کیوی مربا شده

موز حلقه شده

کمپوت هلو

ژله آلوورا 

ابتدا کیوی را باید حلقه حلقه برید بعد با دو قاشق غذا خوری آب و مقداری شکر که بسته به ترش بودن کیوی دارد شکر ریخته و به مدت 10 دقیقه روی حرارت متوسط قرار میدیم تا آبش کشیده شوددلیل این کارمون این است که کیوی را مستقیم نمیتوانیم داخل ژله بریزیم چون اسید کیوی باعث میشه ژله مون نبنده....بعد اگه خواستیم چون رنگ سبز کیوی موقع پخته شدن از بین میره میتوانیم کمی رنگ سبز مجاز خوراکی بریزیم تا سبز خوش رنگ بشه.

بعد قالب مورد نظر را انتخاب کرده و میوه ها را بنا به سلیقه خود ته قالب می چینیم و قالب رو با میوه پر میکنیم  بعد ژله آلو ورا را با یک و نیم لیوان ابجوش  مخلوط کرده و 30 ثانیه داخل ماکرو یا روی بخار کتری می گذاریم تا حل و شفاف شود بعد کنار میگذاریم تا در محیط آشپزخانه سرد شود

بعداز کمی خنک شدن ژله روی کمی از میوه ها که در قالب چیدیم با قاشق آروم ژله مایع  رو میریزیم کمی نه زیاد چون اگه همه ژله را روی میوه ها بریزیم میوه ها از جاشون تکون خورده وشکل خوبی بعد از بسته شدن به ما نمیده  یعنی در اینجا آز ژله به عنوان چسب استفاده میشه که میوه ها را ثابت در جایشان نگه دارد...بعد داخل یخجال گذاشته تا نیم بند شود بعد تمام ژله آلوورا  را میریزیم  و در یخچال گذاشته تا کاملا بسته شود

بعد میتوانیم یک ژله با رنگ متفاوت درست کرده و بعد از بسته شدن ژله میوه ای روی آن ریخته و دوباره در یخچال گذاشته تا ژله کاملا ببندد

 

Fruit Jelly
Ingredients:
Kiwi jam by
Banana rings
Peach compote
Aloe Vera gel
pour the acid-moon jelly jelly kiwi makes Nbndh .... then asked if they could put a little bit of green kiwi green when cooked edible exotic green thrown up.
the solution is clear, then stepped aside to cool in the kitchen
Next, we asked if they could put a little bit of green kiwi green when cooked edible exotic green thrown up.
the solution is clear, then stepped aside to cool in the kitchen
After a jelly can be made with different colors and fruity jelly after closing and re-poured over it refrigerated until jelly is quite close