جهش تولید | سه‌شنبه، ۱۳ خرداد ۱۳۹۹

پیچاخ قیمه ( قیمه کاردی!) - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

پیچاخ قیمه ( قیمه کاردی!)

 


این غذا از غذاهای سنتی و خوشمزه آذربایجان شرقی می باشد که دستور پخت آن به شرح زیر است:

مواد لازم:

گوشت کوسفندی ۳۰۰ گرم

پیاز متوسط ۲ عدد

تخم مرغ ۴ تا

خلال بادام نصف استکان

ادویه خورشتی

زعفران و نمک و فلفل

طرز تهیه:

گوشت ها رو باید مثل قیمه خودمون به قطعات کوچک..بلکه هم کوچکتر خرد کنیم

ابتدا پیاز رو خلال می کنیم و با کمی روغن تفت می دهیم وقتی پیاز زنگ گرفت یا به اصطلاح اشپزها شیرین شد گوشت رو به اون اضافه می کنیم بهتره کمی حرارت رو بالا ببریم تا گوشت به اب نیافته

بعد از این که گوشت ها کمی سرخ شدند نیمی از ادویه ها رو اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم

حدود ۲ تا ۳ لیوان اب به اون اضافه می کنیم یا در زود پز یا در دیگ معمولی اونه رو میپزیم

بادام ها رو با ۱ استکان اب در یک قابلمه کوچک روی حرارت می گذاریم

تا کمی نرم بشوند در انتهای پخت کمی کره به بادام هامون اضافه می کنیم و می تونیم در همین موقع کمی زعفران اب شده هم به بادام اضافه میکنیم تا رنگ بگیره

گوشت پخته شده رو همراه با بادام های فن اوری شده! را در یک ماهی تابه میریزم تا کمی با هم بجوشند و اب اضافه اون تبخیر بشه

نمک و فلفل و ادویه ها رو اندازه می کنیم بهتره کمی ابغوره هم اضافه کنیم ...البته خیلی کم!

وقتی میزان اب خورش به میزان دلخواه رسید تخم مرغ ها را دانه دانه روی خورش می شکنیم در انتها اون رو با زعفران و پیاز داغ تزیین کنید

Pychakh mince (minced knife!)
This meal of traditional dishes and delicious recipe of East Azarbaijan is as follows:
Ingredients:
Sheep meat 300g
2 medium onions
4 eggs
Half cup Almonds
Spicy stewed
Saffron, salt and pepper
Directions:
We should therefore like minced meat ourselves into smaller pieces together we Kvchk..blkh
Slice up the onions are sautéed together with some olive oil
  When was the onion ring was pastry chef, so-called
  I'd add a little meat to make the meat heat up the water yet
After the meats were a little red and a little chopped half of the spices we add our
About 2 to 3 cups of water are added to the conventional boilers He's either quick cooking or cook up Almonds and 1 cup water in a small pot, heat the cook Has become a little soft at the end of cooking add a little butter into the plain peanut and At the same time, we can add a little saffron, almond juice of the color was 's Meat cooked with almonds technology! Slipped on a saucepan with a little water and add the evaporated's Bjvshnd Salt, pepper and spices we got better as we add a little verjuice ... but too low!
When the sauce has reached the desired Granularity can break the eggs Stew In the end, it will be decorated with saffron and fried onion

در سایت نگاه بیشتر ببینید...