اقتصاد مقاومتی؛ تولید - اشتغال | دوشنبه، ۳۰ مرداد ۱۳۹۶

نان اسکو - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

نان اسکو

Loading the player...

 پخت این نان از زمان‌های قدیم در شهرستان اسكو رایج بوده و اغلب از آرد گندم و جو مرغوب منطقه تهیه و تولید می‌شود.

با وجود تغییرات روز افزون و صنعتی شدن تولید نان، تهیه نان سنتی اسكو همچنان با شیوه سنتی و بومی صورت می‌گیرد كه به آن انحصار ویژه‌ای بخشیده است.

كیفیت مطلوب ، شیوه و مهارت خاص پخت، كارگاهی بودن پخت، كیفیت بالا، اشتهار مطلوب، مقبولیت، ماندگاری، یكدست، یكرنگ و یكنواخت بودن نان سنتی اسكو را محصولی ویژه و مقبول كرده است.

تنور نان سنتی اسكو از نوع افقی بوده و كف آن به وسیله آجرهای مربعی شكل مفرش گردیده است.

 به دلیل نازكی خمیر پخت نان اسكو سریع صورت گرفته و نان‌های پخته شده به كمك دو چوب باریك از تنور بیرون آورده می‌شوند.

بافت نان لواش اسكو نسبتا یكنواخت و اندازه آن به طول 70 تا 80 سانتی متر و عرض 40 سانتی‌متر می‌رسد.

نان اسكو حالت خشك دارد و به مدت سه ماه و حتی بیشتر قابل نگهداری است كه در موقع مصرف با اضافه كردن مقداری آب می‌توان آن را مرطوب و آماده مصرف كرد.

ضایعات این نوع نان در حد صفر بوده و طعم خوشایندی دارد.

روزانه حدود ۲۵ تن نان سنتی در اسکو پخت می شود که از این میزان حدود سه تن به مصرف داخل استان آذربایجان شرقی رسیده و مابقی به سایر استان ها و کشورها عراق و جمهوری آذربایجان صادر می شود

.

Osku bread
 Bake the bread in the city Osku popular since ancient times and often the quality of wheat and barley is produced.
With the growing changes in global industrial production of bread, a traditional bread made with traditional Native Osku also happens to have a certain exclusivity.
Good quality, unique style and skill of cooking, the cooking workshop, high quality, good reputation, acceptance, survival, consistent, and uniform Ykrng Osku of traditional bread products and it has been accepted.
Osku traditional bread oven and a horizontal floor by bricks Learning is square-shaped.
 Because of thin bread dough and bread cooked by Osku quickly narrow two sticks are taken out of the oven.
Rather lavash bread texture Osku uniform and size 70 to 80 cm in length and width is 40 cm.

Osku bread is dry and can be stored for three months or more  Taking the time to add some water to make it moist and ready to use.
Lesions of this type of bread is zero and pleasant taste.
Around 25 tonnes of bread baking is the traditional day on which the ESCO to take approximately three



جواب‌های شاخه ای نویسنده تاریخ
آقا دهنمون آب افتاد! مرسی علی تقی زاده ۱۳۹۴/۰۱/۲۷ ۱۱:۳۹

علی تقی زاده
آقا دهنمون آب افتاد! مرسی
0 (0 آرا)
پست شده در ۱۳۹۴/۰۱/۲۷ ۱۱:۳۹