اقتصاد مقاومتی؛ تولید - اشتغال | دوشنبه، ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۶

قرابیه، شیرینی سنتی تبریز - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

قرابیه، شیرینی سنتی تبریز

قرابیه نوعی شیرینی و کلوچه سنتی است که در شهرستان تبریز و اغلب شهرستان های استان آذربایجان شرقی  پخته می‌شود. این شیرینی از سوغاتی‌های مخصوص تبریز به شمار می‌رود.

این شیرینی را با بادام که عمده محتویات آن است به همراه شکر وسفیده تخم مرغ و پسته درست می‌کنند.

 در قرابیهٔ پسته‌ای بجای بادام، مغزپسته به‌کار می‌برند.

 نوع دیگری از قرابیه بنام قرابیه نارگیلی هست که بجای بادام از پودر نارگیل استفاده می‌شود.

طرز تهیه این شیرینی بی نظیر:

بادام پوست گرفته خام                       150 گرم

شکر                                                  200 گرم

سفیده تخم مرغ                                  3عدد

مخلوط مغز پسته و بادام و شکر            به میزان لازم

* بادام را به صورت پودر درآوردید و همراه با شکر و سفیده ی تخم مرغ دو بار، با دنده ریز چرخ گوشت چرخ کنید.

* اگر خمیر سفت بود، کمی سفیده ی تخم مرغ به آن اضافه کنید.

* خمیر را ورز دهید تا سفید رنگ شود.

* سپس داخل قیف پارچه ای با سر ماسوره ی ساده بریزید.

* داخل سینی فر، کاغذ روغنی گذاشته و خمیر را توسط قیف به شکل دایره، با فاصله روی سینی بریزید.

* سپس روی آن ها پسته و بادام و شکر بریزید.

* شیرینی ها را در طبقه وسط فری که از قبل با حرارت 350 درجه فارنهایت گرم شده، به مدت 20 تا 30 دقیقه قرار دهید تا روی آنها طلایی شود.

* بعد از سرد شدن، شیرینی ها از کاغذ روغنی جدا کنید.

* این شیرینی ها در مجاورت هوا زود خشک می شوند، لذا آنها را در ظرف دردار یا کیسه ی نایلونی دربسته ای نگه دارید.

نکته تغذیه ای:

این شیرینی به دلیل داشتن بادام و پسته، غنی از آهن گیاهی است، ولی در عوض کالری بالایی دارد، لذا از مصرف زیاد آن پرهیز کنید

.

Qrabyh, traditional sweets Tabriz
Qrabyh typical traditional cookies and sweets in the city of Tabriz, and most of the city of East Azarbaijan province is cooked. The sweetness of Tabriz is a special Svghatyhay.

This pastry with almonds with sugar that is the main content Vsfydh eggs and nuts are right.
  In Qrabyh positions instead of almond kernel are using.
  There is another type of Qrabyh called Qrabyh Coconut Almond Coconut is used instead.
How to prepare the perfect pastry:
150 grams of peeled raw peanuts
200 grams of sugar
3 egg whites
Pistachio and almond and sugar mixture to the extent necessary
* Dravrdyd and almond powder with sugar and egg whites twice, micro gear wheels to mince.
* If the dough was stiff, add a bit of egg whites.
* Kneading the dough until it is white.
* Then pour into the hopper simple cloth head bobbin.
* Inside oven tray, greaseproof paper laid down by the funnel-shaped dough circle, fold the tray spacing.
* Then pour on pistachios and almonds and sugar.
* Free cookies in the middle of the floor heating already heated to 350 degrees Fahrenheit for 20 to 30 minutes until they are golden.
* After cooling, remove the cookies from the greaseproof paper.
* The sweetness of the air dries quickly, so put them in a sealed plastic bag or container and lid to keep.
Nutritional Tips:
Because of the sweet almond and pistachio plant is rich in iron, but instead are high in calories, so avoid excess consumption.

 

"در نگاه بیشتر ببینید"