جهش تولید | چهارشنبه، ۶ اسفند ۱۳۹۹

شارلوت موس آلبالو - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

شارلوت موس آلبالو

Loading the player...

مواد لازم شارلوت:

کیک

موس آلبالو

ژله آلبالو

آلبالو

برای کیک من کیک وانیلی کره ای رو  انتخاب کردم که خیلی خوشمزه اس و خوب هم برش میخوره! میتونین درستش کنین و لای کاغذ روغنی بپیچین و بعد توی زیپ لاک بذارین وبعد توی فریزر نگه دارین و هر وقت خواستین استفاده کنین!

مواد لازم موس آلبالو:

آلبالو تازه هسته گرفته 1 پیمانه

خامه 200 میلی لیتر

شکر 8 قاشق سوپخوری

پودر ژلاتین 1.5 قاشق سوپخوری

آب 4/1 پیمانه

شیر 1 پیمانه

شیر رو گرم میکنیم و شکر رو توش حل میکنیم

ژلاتین رو روی آب سرد میپاشیم و میذاریم روی بخار آب تا شفاف بشه

آلبالو ها رو پوره میکنیم و از صافی رد میکنیم تا پوسته هاش جدا بشه! وقتی شیر و ژلاتین خنک شدن به آلبالو اضافه میشه، خامه رو هم اشافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم مواد رو میذاریم یخچال تا غلظتش به حالت سفیده تخم مرغ دربیاد

ژله ی آلبالو رو هم طبق دستورش درست میکنیم فقط یه کوچولو آب کمتر بریزین!

ظرف سرومون رو برمیداریم با کاتر گرد از کیک میبریم و میذاریم توی بشقاب به اندازه ی دورش طلق اندازه گرفته و میبریم بعد با قلمو چربش میکنیم دور کیک فیکس میکنیم و منگنه میکنیم

کیک رو با کمی شیر مرطوب میکنیم، حالا روی کیک از مایه ی موس میریزیم و میذاریم یخچال!

وقتی تقریبا بسته بود اما سطح روش چسبناک بود چندتا آلبالو انداخته و روش ژله ی نیم بند رو میریزیم و میذاریم یخچال برای 3 ساعت تا خوب ببنده!

دسر خوشگل ما آماده است نوش جان

 * بافت این موس خیلی عالیه و نرمه! میشه شارلوتش نکرد و خودش رو ریخت توی قالب! خیلی خوب فرم میگیره و میشه برش گردوند

!

 Charlotte Moss Cherry
Ingredients Charlotte:
Cake
Mouse Cherry
Cranberry jelly
Cherry
Vanilla cake for the cake I chose the delicious Korean S. and well cut hard! Click and you can fix it in a zip lock between wax paper and let Bpychyn then hold it in the freezer and use whenever you're Khvastyn!
Cherry mousse Ingredients:
1 cup fresh cherries cores taken
Cream 200 ml
8 tablespoons sugar
1.5 tablespoons of powdered gelatin
4/1 cup water
1 cup milk
We had warm milk and sugar are dissolved in it.
Gelatin over the cold water and let the water to clear up Mypashym
We got cherry puree and strain to reject her shell falling apart! When milk and gelatin was added cooling sour cream and mix well we're too Ashafh Ghlztsh of the fridge to let the egg case was followed
The cranberry jelly ball just as we're just a little less water Dstvrsh Bryzyn!
Srvmvn within the Brmydarym with round cutter and we'll let the cake on a plate the size of talc is measured around it and then we'll brush away Chrbsh cake and punch, we're fixing
We moist cake with a little milk, I'll let the cake from the refrigerator and throw a source of a mouse!
When almost closed, but the method was sticky and put some cranberry jelly in the fridge for 3 hours to watered-down throw and let Bbndh good!
Our beautiful dessert ready meal
 * Very good and soft tissues of the mouse! Was not Sharlvtsh and threw himself into! Went very well and form into cutting Grdvnd

!