رونق تولید ملی | چهارشنبه، ۷ اسفند ۱۳۹۸

سیب زمینی و تخم مرغ عسلی - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

سیب زمینی و تخم مرغ عسلی

Loading the player...

2 عدد سیب زمینی بزرگ را با چنگال سوراخ کنید تا پس از پخت پوست آن نترکد و درون فر با دمای200 درجه سانتی گراد به مدت 30 الی 40 دقیقه قرار دهید تا نرم شود.

در این فاصله یک عدد پیاز متوسط را ریز خرد کنید و در روغن کم تفت دهید و 3 حبه سیر له شده با 100 گرم پنیر چدار به آن اضافه کنید ، نمک و فلفل هم فراموش نشود.

سیب زمینی ها را از فر درآورده و دو نیم کنید داخل آن را خالی کرده و مواد آماده شده را به روش ارائه شده در ویدئو پر کنید و روی هر کدام از آنها یک عدد تخم مرغ شکسته  و دوباره درون فر قرار دهید.

15 دقیقه صبر کنید تا سفیده تخم مرغها نیز در دمای 200 درجه فر بسته شوند و سپس سیب زمینی ها را از فر خارج کنید.

Potato and soft-boiled eggs

2 large potatoes with a fork piercing the skin after cooking so it does not burst into the oven with a temperature of 200 ° C for 30 to 40 minutes until soft.

In the meantime, one medium onion finely chopped and fry in a little oil, 3 cloves of crushed garlic with 100 g Cheddar to add it, do not forget the salt and pepper.

 

Wait 15 minutes until the egg whites in a 200 ° oven package and then remove the potatoes from the oven.