جهش تولید | دوشنبه، ۱۲ خرداد ۱۳۹۹

دیزی ( آبگوشت سنتی ) - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

دیزی ( آبگوشت سنتی )

مواد لازم برای چهار نفر :

نخود-لوبیای سفید=روی هم رفته یک لیوان بزرگ

گوجه فرنگی=2 عدد بزرگ

پیاز پوست گرفته شده=2 عدد متوسط

فلفل سبز تازه=2 تا 3 عدد

نمک،فلفل و آبلیمو=به مقدار لازم

گوشت گوسفند با استخوان و چربی=500 گرم

سیب زمینی شسته شده با پوست=4 یا 5 عدد متوسط

رب گوجه فرنگی= یک قاشق غذا خوری

سیر ( به دلخواه = یک حبه بزرگ

طرز تهیه :

نخود و لوبیا را از شب قبل در مقداری آب ( سه برابر حجم خیس نخورده نخود و لوبیا ) خیس کنید .

گوشت را همراه چربی و استخوان به همراه نخود و لوبیا، یک عدد از پیازها، یک حبه سیر و گوجه فرنگی ها که هرکدام را پوست گرفته و به دو نیم کرده اید در ظرف مناسبی بریزید و شش برابر حجم آنها آب از قبل جوشیده سرد به آنها اضافه کنید . ( دقت کنید هنگامی که گوشت را میپزید از ابتدا به آن نمک و ادویه نزنید چون باعث دیرپز شدن گوشت میشود )

اگر از دیزی گلی استفاده میکنید ، توجه داشته باشید که حتما از شعله پخش کن بین شعله مستقیم و ظرف دیزی استفاده کنید . این ظرف زمان پخت را طولانی تر و درعوض طعم غذا را خیلی بهتر و غذا را جا افتاده تر میکند .

بعد از حدود یک ساعت و نیم فلفل سبز ها را به دیزی بیفزائید .

در تمام مراحل پخت دقت کنید که شعله زیر ظرف ملایم باشد تا غذا جا بیفتد . یک ساعت بعد از اضافه کردن فلفل ، سیب زمینی ها را با پوست داخل غذا بریزید .

پیازی که اول به غذا اضافه کردید از ظرف خارج کنید و دور بیندازید . چربی گوشت را نیز از ظرف خارج کنید . به همراه یک عدد پیاز باقیمانده خوب بکوبید ؛ ( میتوانید اول پیاز باقیمانده را ریز رنده کنید بعد چربی را بکوبید و با هم مخلوط کنید ) و داخل غذا بریزید . در این مرحله که گوشت و نخود – لوبیا نرم و پخته شده اند، نمک و فلفل سیاه را به میزان دلخواه به غذا اضافه کنید .

در صورتی که غذای شما رنگ دلخواهتان را نداشت میتوانید از یک قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی سرخ شده در کمی روغن ، داخل غذا استفاده کنید . ( سرخ کردن رب قبل از مصرف داخل غذا به جهت از بین بردن بوی خامی رب و همچنین بهتر کردن رنگ رب است اگر هنگام سرخ کردن رب یک قاشق چایخوری زعفران دم کرده هم به آن بیفزایئد نتیجه بهتری میگیرید )

این غذا هر چه زمان پختش طولانی تر باشد جا افتاده تر و خوش مزه و خوش رنگ تر میشود .

معمولا این غذا را با آب زیاد درست میکنند . و بهتر است اول کار به اندازه کافی در ظرف آب بریزید که مزه غذا در اثر اضافه کردن چند مرحله آب در طول پخت، تحت تاثیر قرار نگیرد .

فراموش نکنید که آبلیمو را هنگام سرو غذا ، داخل ظرف بریزید ؛ در غیر اینطورت طعم غذا در اثر جوشیدن آبلیمو تلخ میشود

Daisy (traditional stew)

Ingredients for four people:

White pea-beans = All in a large glass

2 large tomatoes =

= 2 medium onions, peeled and

Fresh green peppers = 2 to 3

Salt, pepper and lemon juice = as required

Mutton bone and fat = 500 g

Wash potatoes with skin = 4 or 5 medium

= A tablespoon of tomato paste

Garlic (optional = a large cubes

Directions:

Peas and beans overnight in water (not soaked three times the size of peas and beans) Soak.

Meat with fat and bone With peas and beans, an onion, a clove of garlic and tomatoes  Each've split the skin and Pour into a suitable container   And six times their volume of cold boiled water before adding them. (Note that when the meat with salt and spices Mypzyd the first Dyrpz meat because it is not) If the daisy flower, you should note that the direct flame of the flame spreader and container Dizzy use. Over the longer the cooking time, turn the food taste so much better and more mature.

After about an hour and a half of green pepper to add Daisy.

Make sure the flame firing at all stages of the food container is gentle fit. One hour after adding peppers, potatoes with skins pour into dish.

Add onions, which I've Remove and discard food. Remove the meat and fat from the pan. With a well-Knock remaining onions; (I can finely grated onion, remaining after Knock fat and mix) and pour into dish. At this point the meat and beans - the beans are soft and cooked, add salt and pepper to taste to your food.

If food is not your favorite color, you can use a tablespoon of tomato paste fried in a little oil in food use.   (Fry the paste in the food before consumption to eliminate the raw smell of the paste and

  The color paste is better  If the fry sauce also add a teaspoon of saffron infusion Get better results)

The food is all the time Pkhtsh longer and more mellow flavor and is more colorful.

Usually the food is just too much water.   And better early enough in the pot, pour water The taste of food by adding more water during the cooking process, not impressed.

Do not forget the lemon juice when serving food, container, pour in the boiling water, lemon juice, bitter taste is non Ayntvrt

{gallery}picproduct/dizi{/gallery}

 


در سایت نگاه بیشتر ببینید