دوبله معصومیت از دست رفته - نمایش محتوای تلویزیون
دوبله معصومیت از دست رفته
دوبله معصومیت از دست رفته
Loading the player...
داستان این سریال، به سده نخست هجری برمیگردد و با محوریت شخصیتی به نام شوذب شکل میگیرد.
شوذب از یاران علی است، منتهی اکنون خزانهدار کوفه و امویان شده است. میرباقری شوذب را در میانه عشق بین دو زن ترسیم میکند.
اولین زن ماریا است که زمانی مسیحی بوده است و خاطرات شیرینی از دوران خلافت علی دارد که به منزل آنها سر میزده است و دستگیر فقر و تنگدستیشان بوده است. دیدن شوذب، ماریا را به یاد علی میاندازد و همین بتدریج علاقه او را به شوذب شکل میدهد. ماریا که پس از مرگ مادر به دیر سپرده شده و به قالب راهبه مسیحی درآمده است، همچنان دل در گرو عشق شوذب دارد و برایش پیامهایی عاطفی میفرستد و در مواجهه بین این دو، شوذب نیز گرفتار عشق ماریا میشود.
اما زن دوم یک یهودی است به نام حمیرا که با شمایل کولیوار خویش، دل شوذب را میفریبد و او را بتدریج با وسوسه به راهیابی بیشتر به دستگاه خلافت امویان، از ایمان دور میسازد.
به این ترتیب سریال میرباقری در یک عرصه دوسویه شکل میگیرد: سویهای که نهایتش به سعادت ختم میشود و سویهای که فرجامش جز شقاوت نیست و اکنون شوذب باید بین این تنگنا راهی را برگزیند. شوذب نهایتاً با ماریا ازدواج میکند اما به دلیل رفتوآمدهای مکرر حمیرا نسبت به او بی محبت شده و ماریا او را ترک میکند. ماریا در هنگام زاییدن پسرش از دنیا میرود و شوذب نیز با حمیرا ازدواج میکند. اما چند سال بعد پسر شوذب، زید، اتفاقی عاشق ربابه دختر حمیرا میشود و در این راه کشته میشود. شوذب هم دیوانه شده و ربابه را در مجلس عروسیش میکشد. اما نهایتاً به وسلیه سواری از زندان نجات مییابد.
سال تولید: 1394
کارگردان:
داود میرباقری
تدوین:
مهدی حسینی وند
نویسندگان:
حسن میرباقری - محمد بیرانوند
موسیقی:
فریدون شهبازیان
بازیگران:
امین تارخ در نقش شوذب
فریبا کوثری در نقش ماریای نصرانی
سارا خوئینیها در نقش حمیرا
امین زندگانی در نقش زید
حدیث فولادوند در نقش ربابه
انوشیروان ارجمند در نقش حجاج بن یوسف ثقفی
داریوش فرهنگ در نقش عبیدالله بن زیاد
اهنگ پایان:
محمد اصفهانی