رونق تولید ملی | دوشنبه، ۲۸ بهمن ۱۳۹۸

خورش هویج تبریز - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

خورش هویج تبریز

Loading the player...

مواد لازم

1 عدد پیاز

2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

500 گرم گوشت ماهیچه یا ران مرغ

200 گرم

نمک و فلفل سیاه

آلوی خورشتی

500 گرم هویج

دو قاشق غذاخوری زعفران دم کرده

یک سوم پیمانه آب لیموترش تازه

3 تا 4 عدد گوجه فرنگی

طرز تهیه

1. پیاز را نگینی خرد و با مقداری روغن سرخ کنید. فلفل، ادویه و زردچوبه را اضافه کنید و تفت دهید. سپس رب گوجه فرنگی را بیفزایید.

2. مرغ یا گوشت را بیفزایید و حدود یک لیتر آب روی آن بریزید. پس از جوش آمدن، نمک اضافه کنید و بگذارید نیم‌جوش روی حرارت ملایم حدود یک ساعت تا یک ساعت و نیم بماند.

3. در این فاصله هویج را خلال کنید و در روغن تفت دهید تا طلایی شود. در تابه را اگر بگذارید، هویج نرم و پخته می شود و نمی سوزد. زعفران دم کرده را به هویج اضافه کنید و بگذارید بجوشد. در آخر، آب لیمو ترش را اضافه کنید.

Carrot Stew Tabriz
Ingredients
1 onion
2 tablespoons tomato paste
500 grams of meat or chicken muscle
200 grams
Salt and black pepper
Stewed plums
500 grams of carrots
Two tablespoons of brewed saffron
One-third cup of fresh lemon juice
3 to 4 tomatoes
Recipe
One. Onions and some chopped fried setting. Pepper, spices and turmeric and add Fry. Then add the tomato paste.
2. Poultry or meat, add about a quart of water and pour over it. After the boil, add salt and let Nymjvsh on medium heat for about an hour to an hour and a half stay.
3. During the intervening carrots and fried in oil until golden brown. If you put the lid on, carrot becomes soft and cooked and not burned. Let boil and add the carrots, saffron infusion. Finally, add the lemon juice.

در سایت نگاه بیشتر ببینید...