رونق تولید ملی | دوشنبه، ۲۸ بهمن ۱۳۹۸

حلوای اوماج - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

حلوای اوماج

Loading the player...

 

حلوای اوماج یا به زبان محلی (آذری) اوماج حالواسی جزء  حلواهای محلی است که در سرتاسر منطقه آذربایجان تهیه و در مراسم عزاداری- نذری جهت پذیرایی از مهمانان تهیه و پخت می شود.

تهیه اوماج کمی زحمت دارد و حوصله ی فراوانی را می طلبد ولی نتیجه ی کار بسیار خوشمزه و سهل الهضم می باشد. اوماج کلمه ایی ترکی  از ریشه ی اوماغ به معنی ساییدن است، پس همانطور که از  اسم این حلوا بر می آید ما باید آرد را ما بین کفین دو دست به همدیگر بساییم و بساییم تا قلوه های شنی و سنگی بسیار ریزی درست کنیم

روش تهيه اين حلوا به شرح زیر می باشد:
اول از همه باید نوبت اوماج هست كه آرد را پس از الك كردن داخل يك ظرف بزرگ ريخت و مقداري شير يا آب روي آن مي پاشند .و با  آرد رو بين دو ست به اصطلاح مي مالند تا به شكل گلوله گلوله دربياد .البته مقدار شير نبايد به حدي باشه كه آرد رو خمير كنه بعد از اينكه اوماج حاضر شد .دوباره اوماج رو از يك توري رد مي كنيم كه اين توري مخصوص حلوا هست .

بعد از رد كردن همه اوماج از توري مخصوص دوباره  با يك الك ديگه (الك معمولي) اوماج حاصله را الك مي كنيم و دونه هاي ريز كه شكلي شبيه به آرد داره روي دستمال تميز پهن مي كنيم كه كمي خشك بشه و دونه اي درشت تر رو تو روغن سرخ مي كنيم وكه زحمت زيادي داره چون خيلي سنگين ميشه. وقتي كه كاملا سرخ شد و به رنگ دلخواه رسيد قسمت دوم يعني دونه هاي ريز رو هم اضافه مي كنيم و باز تفت مي ديم.

بعد نوبت به اضافه كردن شيره مي رسه كه اين شيره (دوشاب) هستش ولي از شيره معمولي به اضافه زعفران هم ميشه استفاده كرد.

شيره بايد حتما داغ باشه. شيره رو اضافه مي كنيم و باز هم مي زنيم تا به شكل يك دست در بياد و بعد توي سيني پهن مي كنيم و قالب مي زنيم .

براي تهيه اين حلوا 8 كيلو آرد به اضافه 6 كيلو شكر(2.5 كيلو دوشاب به اضافه 3 كيلو شكر) و 5 كيلو روغن نيمه جامد و 2 ليتر روغن مايع استفاده شده است.
 

Halva Avmaj
Avmaj halva or local language ( Azeri ) Avmaj Halvasy local Hlvahay component is provided throughout the region , and Azerbaijan 's funeral - Votive for the reception of guests is prepared and cooked .
Avmaj provided little hard and takes a lot of patience , but the result is very tasty and easy to digest . Avmaj word of Turkish origin meaning Avmagh grinding , then the heat comes from the name we have two hands together flour between Kfyn Bsayym and Bsayym to rubble sand and stone to create a plan
The heat method is as follows :
First of all, there are times Avmaj after sieving the flour into a large bowl and poured some milk or water and blow on it . , And flour between the two sets of terms of bullets Drbyad to Malnd . The amount of milk flour dough that 's not enough to be tried after the Avmaj was present . again Avmaj reject from a mesh screen that is specific heat .
After rejecting all Avmaj of special net again with another sieve ( sieve routine) resulting Avmaj fine sieve and we know that 's shaped like flour on a clean, flat paper , we took a little dry and a single larger crowd I had a lot of trouble because Vk·h fry oil becomes too heavy . When he was completely red and the color was fine to put the latter knows we 're open and Taft .
Then it 'll be added to the juice concentrate ( Dvshab ) were normal , but the juice would also be used to add the saffron .
Juice must be heated . Add syrup and we still got to shake hands in the form of a flat tray in my mind and then we mold and shake.
To prepare the sesame flour 8 kg plus 6 kg of sugar ( 2.5 kg Dvshab plus 3 kg of sugar ) and 5 kg semisolid oil and 2 liters of oil are used.

در سایت نگاه بیشتر ببینید...