اقتصاد مقاومتی؛ تولید - اشتغال | شنبه، ۳۱ تیر ۱۳۹۶

توپ سیر و پنیر - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

توپ سیر و پنیر

Loading the player...

آرد 250 گرم

شکر یک قاشق غذاخوری

نمک یک چهارم قاشق چایخوری

پودر سیر یک و نیم قاشق چایخوری

بکینگ پودر دو ونیم قاشق چایخوری

کره 5 قاشق غذاخوری

ماست رقیق شده یا دوغ غلیظ سه چهارم پیمانه

پنیر موزارلا 140 گرم

کره دو قاشق غذاخوری

جعفری تازه یک قاشق چایخوری

سیر یک حبه

 

آرد - شکر - نمک - پودر سیر و بکینگ پودر را مخلوط کرده و تکه های کره را اضافه می کنیم و با چنگال آنرا له کرده و هم می زنیم بطوریکه تکه های کره اندازه نخود شوند سپس دوغ را اضافه کرده و آرام مخلوط می کنیم تا یکدست شود.

خمیر را 10 دقیقه در فریزر استراحت می دهیم و و در این فاصله پنیر را به 18 قسمت تقسیم می کنیم.

روی سطح صاف آرد پاشیده و خمیر را به شکل مستطیل 30 در 40 باز می کنیم و به 18 قسمت تقسیم کرده داخل هر قسمت پنیر گذاشته و گرد می کنیم.

توپهای آماده شده را به مدت 15 الی 18 دقیقه داخل فر گرم شده با 200 درجه سانتی گراد قرا می دهیم.

در یک ظرف کره و جعفری و سیر و کمی نمک را  روی حرارت مخلوط کرده و با برس روی نانها می کشیم. این نانها گرم میل شوند - نوش جان

Ball garlic and cheese
Flour 250g
A tablespoon sugar
A quarter teaspoon of salt
Half a teaspoon garlic powder
Two and a half teaspoons baking powder
5 tablespoons butter
Three-quarters cup of thick yogurt or buttermilk diluted
Mozzarella cheese 140g
Two tablespoons of butter
A teaspoon of fresh parsley
Garlic a clove

it is smooth.
Let the dough rest 10 minutes in the freezer and in the meantime we Cheese, divided into 18 parts.

Balls ready for the oven 15 to 18 minutes heated to 200 ° C can be placed.
In a pan, heat butter and parsley and garlic and a pinch of salt mixed with paint brush on the bread. The breads are hot desire - bon appetit