جهش تولید | سه‌شنبه، ۱۳ خرداد ۱۳۹۹

توپک سیب زمینی - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

توپک سیب زمینی

 


مواد لازم:
سیب زمینی متوسط دو عدد
پودر پنیر پارمسان دو قاشق غذاخوری
تخم مرغ  یک عدد
پودر سوخاری یک لیوان
نمک، فلفل و ادویه به میزان دلخواه
روغن برای سرخ کردن

قارج و جعفری به میزان دلخواه

طرز تهیه:
ابتدا سیب زمینی را آبپز کرده با چنگال له میکنیم سپس نمک و ادویه را به آن اضافه میکنیم. تخم مرغ را میزنیم و نصف آن را داخل مواد میریزیم و خوب مخلوط میکنیم و میگذاریم تا کمی سرد شود. بعد از سرد شدن مقداری از مخلوط سیب زمینی را برداشته و گرد میکنیم با انگشت وسط آن را گود کرده و مقداری پنیر پیتزا و قارج خرد شده و تفت داده شده وجعفری داخل آن قرارمیدهیم و دوباره آن را گرد میکنیم.
بعد توپکهای آماده شده را ابتدا در تخم مرغ و سپس در مخلوط پودر سوخاری میغلطانیم. در این مرحله هم میتوانیم توپکها را داخل فر قرار دهیم و هم اینکه آنها را در ظرف کوچکی که حاوی روغن فراوان است سرخ کنیم تا طلایی رنگ شوند. پس از سرخ شدن میتوانید توپکها را روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شود.

در سایت نگاه بیشتر ببینید...