رونق تولید ملی | دوشنبه، ۲۸ بهمن ۱۳۹۸

تولید گوشت ضد سرطان در تبریز - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

تولید گوشت ضد سرطان در تبریز

Loading the player...

 

محققان دانشگاه تبریز گوشت ضد سرطان تولید کردند .

این موفقیت در قالب رساله دکتری رشته علوم دامی بدست آمده است .

مجری این طرح تحقیقاتی گفت: در این رساله با بررسی اثرات ترکیبات پلی فنل، پروفیل اسیدهای آمینه و اسیدهای چرب دانه بقولات خام و اتوکلاو شده روی ترکیب ضد سرطان CLA، در گوشت بره های پرواری موفق به تولید این گوشت شدیم.

جمال سیف دواتی گفت : بررسی اثر ترکیبات مغذی و غیرمغذی در دانه های مختلف بقولات و نقش آنها در تغذیه دام و اثربخش بودنشان در تولیدات گوشت قرمز، موضوعی ضروری است.

وی افزود: بر اساس گزارشات محققان تامین روزانه 120 میلی گرم CLAدر سبد غذایی انسان تاثیر بسزایی در پیشگیری از سرطان دارد که در طرح حاضر این مهم بدست آمده است.

آقای دواتی گفت : این طرح پژوهشی با 300 میلیون ریال هزینه درچهار سال به نتیجه رسیده است.

Anticancermeat productioninTabriz

Universityresearchers have developed an anti-cancer meat.
This success has been achieved in animal science thesis.

Enforcementof this research project, told the paper the effects of polyphenol compounds, amino acids and fatty acid profiles of raw and autoclaved grain legumes on anti-cancer compounds CLA, in the feedlot lamb meat, we managed to produce.

JamalSaif Davati said: Effects of grain legumes Ghyrmghzy nutritious compounds and their role in animal nutrition and their impact on meat production, it is essential issue.

Hereports on daily supplies 120 mg CLA Researchers in human food basket has a significant impact on cancer prevention in this important project has been achieved.

Mr.Davati said the project cost of 300 million rials can be achieved in four years.

.

 

 

 

 

 

برای دیدن ویدیو های بیشتر به شبکه مجازی نگاه مراجعه نمایید