رونق تولید ملی | دوشنبه، ۲۸ بهمن ۱۳۹۸

تولید پنیر لیقوان به صورت صنعتی - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

تولید پنیر لیقوان به صورت صنعتی

Loading the player...

 

لیقوان روستایی است در منطقه آذربایجان که پنیر تهیه ‌شده از گوسفندهایش، این خطه را مشهور کرده است.

 پنیر لیقوان مانند سایر پنیرهای سنتی با زدن مایه ‌پنیر به شیر و ایجاد لخته تهیه می‌شود.

آب‌نمک در فرآیند تولید پنیرهای سنتی چند نقش دارد، هم باعث آبگیری بهتر از لخته پنیر می‌شود، هم طعم پنیر را بهتر می‌کند و هم پنیر را از میکروب‌ها عاری نگه می‌دارد.

حداقل 2 ماه در آب نمک می ماند که در این مدت احتمال رشد میکروب بروسلا، عامل تب مالت در پنیر به صفر می‌رسد.

پنیر لیقوان اصیل  سفید است و پنیری که  فرآوری‌شده (پروسس) است اگرچه طعم پنیر لیقوان را دارد اما این پنیرها مخلوطی از انواع پنیر همراه مقداری خامه و کره  هستند و به زردی می زنند .

Lighvanthe industrial production of cheese
Lighvan cottage cheese made ​​from sheep, in the Azerbaijan region, this region is famous.
  Lighvan like any other kind of cheese with the cheese Rennet is made from milk and blood clots.
Traditional cheeses in brine process is more involved, but the water is better than cheese curd, the cheese taste better and keep it free from germs cheese.
At least 2 months in salt water will run the risk of microbial growth in Brucella, brucellosis causes the cheese to be zero.
Lighvan authentic white cheese and processed cheese (processed) is the flavor of the cheese, but the cheese mixture Lighvan with some cream cheese and butter, and yellow glow.

.

 

 

 

 

 

برای دیدن ویدیو های بیشتر به شبکه مجازی نگاه مراجعه نمایید