جهش تولید | پنج‌شنبه، ۱۴ اسفند ۱۳۹۹

بستنی ناتلا - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

بستنی ناتلا

Loading the player...

دو تخم مرغ و کمی شکر را به مدت 6 الی 8 دقیقه روی بخار آب هم بزنید تا رنگ آن روشن شود.

عصاره وانیل را اضافه کنید و به کاسه دیگر انتقال دهید تا سریعتر سرد شود.

به خامه آنقدر ضربه بزنید تا حالت سفت به خود بگیرد و ناتلا را اضافه نمایید سپس به آرامی با مخلوط تخم مرغ قاطی  کنید.

تکه های شکلات را هم اضافه کرده و به مدت 6 ساعت در فریزر قرار دهید.

Nutella ice cream
Two eggs and a little sugar for 6 to 8 minutes, stirring until the color turns to steam.
Add the vanilla extract and transfer to a bowl to cool faster.
Tap the cream so hard to take and Gnutella add mode and then slowly mixed with the egg mixture.
Add chocolate pieces and put in the freezer for 6 hours.